Demokrat Parti'li vekil Cemal Enginyurt'la AK Parti'li vekil iftar sofrasında birbirine girdi!

Demokrat Parti'li vekil Cemal Enginyurt'la AK Parti'li vekil iftar sofrasında birbirine girdi!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan katıldıkları iftar yemeğinde birbirlerine girdi. 

Kırşehirliler Vakfı tarafından bir iftar yemeği düzenlendi. İftara Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya gibi isimler de katıldı.

 

ENGİNYURT'A TEPKİ GELDİ

 

İftar programı nedeniyle selamlama konuşması için kürsüye çıkan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan'ı da hedef alarak iktidarı eleştirmeye başladı. Bu sırada AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan'dan da Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un eleştirilerine cevap geldi.

 

"HER PARTİDEN İNSANLA OTURABİLİRİZ"

 

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, "Her alanda siyaset yapılmamalı. Ahilik düsturu ve edep ile konuşulması gerekirdi" ifadeleri ile Enginyurt'a tepki gösterdi. AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, her partiden insanla oturabileceklerini belirterek, Millet İttifakı'ndan belediye başkanı seçilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na desteğe hazır olduklarını söyledi.

 

 

HAŞİM KILIÇ ARAYA GİRDİ

 

İki tarafın da başlattığı tartışmayı sonlandıran isim ise Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç oldu. Kürsüye gelen Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, kürsüde ayrımcılık yapmadan, hakaret etmeden her türlü eleştiri ve söylemin gerçekleşmesi gerektiğini ifade etti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.