Deniz Çakır'dan flaş başörtü açıklaması: Seçim malzemesi mi yapılıyor?

Deniz Çakır'dan flaş başörtü açıklaması: Seçim malzemesi mi yapılıyor?

Deniz Çakır’ın İstanbul’da bir alışveriş merkezinde başörtülü kadınlara ‘Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada?’ dediği iddia edilmişti.

İstanbul’da bir alışveriş merkezinde yaşandığı ileri sürülen olayın ardından 3 başörtülü kadın şikayetçi olmuş ve savcılığa başvurmuştu. Bu başvurunun ardından Savcılık ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatmıştı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen AKİT TV ise dizi ve sinema oyuncusu Deniz Çakır’ın “İçkili bir halde gittiği kafede yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına ‘Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!’” dediğini iddia etmiş ve Çakır’ı hedef almıştı.

Dizi ve sinema oyuncusu Çakır ise suskunluğunu bozdu ve sosyal medya hesabından ‘Zorunlu Açıklama’ başlığıyla bir paylaşımda bulundu.

İşte Deniz Çakır'ın o açıklaması:

deniz-cakir1.jpgdeniz-cakir2.jpg

deniz-cakir3.jpg

Sunucu Ece Erken ise olayın yaşandığı mekana giderek sosyal medya hesabından bir görüntü paylaştı. Erken, “Bazı şeyler hiç de göründüğü gibi değil. Hemen suçlamayalım kimseyi” ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Erken’in videoda bu sözleri kullanması yerel seçim öncesinde “Yeni bir Kabataş provokasyonu mu” sorularını akıllara getirdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.