Denizli'de bir kadın, kocasının sevgilisinin 2 aylık bebeğine asit fırlattı

Denizli'de bir kadın, kocasının sevgilisinin 2 aylık bebeğine asit fırlattı

Denizli'de bir kadın, kocasının sevgilisinin 2 aylık bebeğine asit atarak yaraladı. Bebeğin hayati tehlikesi devam ederken kadın saklandığı evinde yakalandı.

Denizli'de meydana gelen korkunç olayda, 2 çocukları olan ve yaklaşık 18 yıldır evliliklerini sürdüren Gökhan Y. (40) ile Kerzi Y. (40) arasında şiddetli geçimsizlik başladı.

Eve çok sık gelmediği için kocasının kendisini aldattığını düşünen Kerzi Y., yaptığı takip araştırmalar sonucu, eşinin S.G. isminde birisiyle birlikte olduğunu öğrendi.

Adamın sevgilisinin evini öğrenen kadın, yanına asit alarak olay yerine gitti.

Eve giden kadın, tartıştığı eşinin sevgilisine ve yanında bulunan 2 aylık bebeği H.Y.’ye asit fırlatarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri, kadın ve çocuğu hastaneye kaldırdı.


KADIN EVİNDE YAKALANDI


Olayın ardında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Çalışma başlatan ekipler şüpheli kadın Kerzi Y.’yi aynı ilçeye bağlı Fatih Mahallesindeki evinde kıskıvrak yakaladı. Burada Olay Yeri İnceleme ekipleriyle birlikte çalışma gerçekleştiren ekipler, olayı gerçekleştiren kadını gözaltına alarak karakola götürdü.

 

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI


Kadın ilk ifadesinde 2 çocuğunu babası olan kocasını başkasıyla birlikte olup çocuk yaptığı için kıskanıp hazmedemediğini söyledi.


BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR


Öte yandan; hastaneye kaldırılan annenin tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, 2 aylık bebeğin ise vücudunun büyük kısmında yanıklar olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.