Denizlili muhtarlardan davullu zurnalı eğlence

Denizlili muhtarlardan davullu zurnalı eğlence

Denizli’de 3 mahalle muhtarı vatandaşları eğlendirmek için ilginç bir yol seçti. Muhtarlar vatandaşların can sıkıntısı yaşamamaları için ilginç bir yöntem geliştirdi. Bir aracın kasasına binen müzisyenler sokak sokak gezerek vatandaşları eğlendirdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Zeytinköy Mahallesi, Zümrüt Mahallesi ve Gökpınar Mahallesi muhtarları Denizli Valiliği ve Pamukkale Kaymakamlığı’ndan özel izin aldı.

 

Korona virüs nedeniyle ‘Evde Kal' çağrılarına uyan vatandaşların canları sıkılmaması için ilginç bir yöntem geliştirdi. Virüs nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşların morallerini yükseltmek isteyen muhtarlar bir aracın kasasında müzisyenlerle sokak sokak gezdiler. Her sokaktan geçen aracın kasasına asılan ‘Evde Kal Pamukkale' pankartı ise dikkat çekti. Davul ve zurna sesi duyan vatandaşlar ise meraklı gözlerle balkon ve pencerelere çıkmaları ise gözlerden kaçmadı.

 

VATANDAŞLAR DA EŞLİK ETTİ

Ne olup bittiğini anlamaya çalışan vatandaşlar kısa süren şaşkınlığın ardından alkış ile ritm tutarak eşlik etti. Bazı vatandaşlar balkonlarda oynarken Kimi vatandaşlar ise sokakta sosyal mesafe kuralına uyarak muhtarlarla oynadılar.

 

siyasetcafe.com

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.