Deprem nedeniyle İstanbul'dan taşınacaktı! Celal Şengör'e kötü haber

Deprem nedeniyle İstanbul'dan taşınacaktı! Celal Şengör'e kötü haber

Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi nedeniyle kentten taşınma kararı almıştı. Ancak Celal Şengör'e kötü haber geldi.

Prof. Dr. Celal Şengör'ün taşınma kararı gündeme bomba gibi düşmüştü.

İstanbul'da beklenen olası büyük deprem nedeniyle kenti terk etme kararı alan Prof. Şengör'e kötü haber geldi. 

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre İstanbul'dan taşınma kararı alan ünlü profesör Celal Şengör büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Çanakkale Biga'da havuzlu lüks bir yazlığı olan ve oraya yerleşme kararı alan Şengör'ün villasının bulunduğu yerin önünden fay hattı geçtiği öğrenildi.

Şengör'ün yazlığının olduğu bölgedeki çevre sakinleri "Celal Şengör hoca nasıl bunu atladı. Bu fay hattını nasıl bilmez" yorumları yaptılar. 

 

'HER AN OLABİLİR' DEMİŞTİ 

 

Yaptığı açıklamalar ile gündem olan ünlü profesör son olarak deprem ile ilgili olarak her an olabilir diye konuşmuştu. Şengör, "Çünkü depremden sonra İstanbul’un ne hale geleceğini biliyorum" diyerek İstanbulluları uyarmıştı.

 

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, halen depreme karşı önlemlerin yetersizliğiyle gündemde olan İstanbul'da beklenen faciayı detaylarıyla anlattı:

 

"Birkaç gün içinde kentte açlık başlayacak. Yağmalar başlayacak. Bunu salgın hastalıklar takip edecek. Kenti ağır bir koku saracak." demişti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.