Depremden acı haber: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

Depremden acı haber: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

İzmir’de şiddetli depremin ardından enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 kişinin aynı aileden olduğu öğrenildi.

İzmir’de şiddetli depremin ardından enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 kişinin aynı aileden olduğu öğrenildi. Yaşamını yitirenler arasında İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi Dila Yüksel ve iki kardeşin annelerin olduğu bilgisine ulaşıldı.

izmirdeki-depremden-aci-haber-bir-aileden-3-kisi-yasamini-yitirdi-1604100481-9696.jpg

İzmir depreminde, Manavkuyu semtinde çöken binada Dr. Burcu Yüksel ile çocukları Ilgaz ve Dila Yüksel, enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti. İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi Burcu Yüksel ve iki çocuğu, enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti.

BAŞARILI BİR ÖĞRENCİ

Enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Ege Ilgaz Yüksel’in Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi robot takımının kaptanı olduğu, mekanik ve elektronik alanında sayısız dereceleri olduğu belirtildi.

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, “Sevgili dostlar İzmir’de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz’ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağ olsun” diyerek acı haberi duyurdu.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.