Depremi engellediğini söyleyen hoca şoke etti!

Depremi engellediğini söyleyen hoca şoke etti!

Manisa'da Yaşar Hoca ismiyle tanınan bir şeyh kendisinin "Allah ile konuşarak" depremi engellediğini iddia etti.

Gün geçmiyor ki milletin duygularını sömüren din adamlarının bir saçmalığı daha ortaya çıkmasın.

Şimdi de depremi Allah'ı ikna edip uzaklaştırdığını iddia eden'Nuri Hoca' lakaplı şarlatanın açıklaması sosyal medyada paylaşma rekorları kırıyor.

Ayn-ı Ali Cami'nin emekli imamı Nuri Kuru, 1976 yılında Manisa'da yaşanacak bir depremi engellediğini iddia ediyor.

ALLAH'LA KONUŞMUŞ

İmam Emeklisi Nuri Kuru, sosyal medyada paylaşılan videoda anlattıklarını rüyasında gördüğünü belirterek '1976 yılında rüyamda Spil'den inen bir sis gördüm. Deprem olacaktı. Allah’la konuştum. Allah'a 'Manisa'yı yıkma ya rabbim' dedim. 'Doğuya gitsin mi?’dedi. 'Gitsin' dedim.'  Bu rüyadan  birkaç gün sonra  Erzurum Oltu'da deprem oldu.'

'ALLAH KAMİL MÜMİNLERLE KONUŞUR'

Allah’ın  kamil müminlerle konuştuğunu belirten Kuru, bu kişilerin erkekte, kadında olabileceği  gibi Müslüman olmayan kişiler de olabileceğini kaydetti.

Muhafazakar kesimin, açıklamalarından dolayı eleştirilerine ise şu cevabı verdi 'Cenabı Hak mümin kişilerin duasını kabil eder. Bin de deprem olmaması yönünde dua ettim. Rüyamda Allah-ü Tealayı gördüm,  dualarımı kabul etti. Biz din adamıyız inkar edemeyiz. Ben dini sahada bir akademisyenim. Manevi büyüklere bazı şeyler gösterilir. Cenabı Hak da bizim duamızı kabul eyledi.'

10 ÇARŞAFLI KADINDAN 8’İ TALEBESİ

İsmailağa cemaatine mensup olduğunu belirten  Kuru, bine yakın talebesi olduğunu vurgulayarak,  Manisa’da  her çarşaflı 10 kadından 8’inin kendi cemaatinin mensubu olduğunu dile getirdi.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum