Dervişoğlu, MHP Lideri Bahçeli'nin yanına geldi

Dervişoğlu, MHP Lideri Bahçeli'nin yanına geldi

İYİ Parti TBMM Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, Meclis genel kurulunda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanına giderek bir süre görüştü.

Dervişoğlu’nun,İnfaz tasası görüşmeleri için genel kurula gelen Bahçeli ile maskeli şekilde sohbet etmesi “Dervişoğlu yuvaya döndü” yorumlarına neden oldu.

 

BAHÇELİ’YE HAKARET ETMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında, MHP'nin Milli duruşunu ve Cumhur ittifakı gereği devlete olan desteğini AKP ile birlikte hareket ediyor diye eleştirmiş ve Devlet Bahçeli'yi "Saray"a yakın durmakla suçlamıştı.

Bunun üzerine Bahçeli Twitter'dan yaptığı açıklamada Meral Akşener'i sert bir dil ile uyarmış, ve "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle" ifadelerini kullanmıştı.


 

AKŞENER ADRES VEREREK OLAYI KÖRÜKLEDİ

Bunun üzerine Meral Akşener, İYİ Parti genel merkezinin adresini twitledi ve "Demirden korksak trene binmezdik. Buyur gel" dedi...

Bu gelişmelerin ardından MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan bir grup Bahçeli taraftarı, Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde slogan attı. Evinin sokak kapısını açan Akşener, "Gelin lan buradayım. Yüreğiniz yetiyorsa gelin" diyerek Ülkücülere hakaret ve tahrik dolu cümleler kullandı.

.
Ülkücülerin, Meral Akşener'in evinin önündeki tepkisine en sert tepkiyi gösteren isim, İYİ Parti İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu oldu. Daha önce Bahçeli'nin elini defalarca öpen Dervişoğlu bu kez, "Aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm eline tüküreyim" diye mesaj attı.

 

dervisoglu.JPG
 

 

BAHÇELİ’NİN YANINA GELDİ

2018'de yaşanan bu gelişmelerden sonra Müsavat Dervişoğlu ilk kez MHP Lideri Bahçeli’nin yanına geldi.

Parti sıralarında oturan Bahçeli’nin yanına gelen Dervişoğlu bir süre sohbet etti. Korona virüs nedeniyle maskeli yapılan sohbete diğer milletvekilleri katılmadı. Covid-19 tedbirleri gereği sosyal mesafe koruma hassasiyeti olduğu için Dervişoğlu bu kez Bahçeli'nin elini öpemedi.


ekran-alintisi-014.JPG

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum