Derya Büyükuncu söz verdiği bağışı yaptı

Derya Büyükuncu söz verdiği bağışı yaptı

Survivor birincisi Derya Büyükuncu'nun işitme engelli çocukların eğitimi için söz verdiği bağışı yaptığını açıkladı.

Survivor'un birincisi Derya Büyükuncu söz verdiği bağışı yaptı. "Daha önce de belirtmiş olduğum gibi ödül miktarının tamamı bana ulaşmamıştır. Miktarı ödeyen kanalın kasasından ödemesi gereken para çıkmış olsa da hem benim hem de diğer tarafın avukatlarının ücretleri bu miktardan kesilmiş olarak elime ulaşmıştır, ve bu miktar %20dir, yani benim elime geçen herşey düşüldüğünde 360 bin TLdir. Bu miktarı almak için yarışma bitiminden sonra iki seneden fazla bekledim.


Bana ulaşan miktarın tam yarısı söz vermiş olduğum üzere bana bildirilmiş olan yardım kuruluşuna bağışlanmıştır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.

Bana kalan miktar yine hayır işlerinde kullanılacaktır. Planladığım yüzme okulunun harcamalarını buradan sağlayıp daha önceden de yardım ettiğim destek bekleyen sporcu kardeşlerime yardımlarıma devam edeceğim.
Saygılarımla."

ACUN MEDYADAN DA AÇIKLAMA

Acun Medya da Derya Büyükuncu'nun bağışı yaptığını belirterek, "Survivor birincisi Derya Büyükuncu işitme engelli çocukların eğitimi için söz verdiği bağışı yapmıştır" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.