Destici: Yalanla gelen oyu istemiyoruz

Destici: Yalanla gelen oyu istemiyoruz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Biz asla şahsi menfaat için, parti menfaati için, oy için asla yanlışın yanında durmadık. Milletimizi aldatmadık, kandırmadık. Yalanla, kandırmacıyla gelen oyu da istemiyoruz' dedi.

Serdivan Kültür ve Kongre Merkezi'nde partisinin Sakarya Belediye Başkanları Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan Destici, diğer siyasi partilerden farklı olduklarını, doğru yapan bütün siyasi partilerin her zaman yanında olacakların söyledi.


Destici, Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde genel seçimlere gidilebileceğini ifade ederek, sandığın önemine değindi, seçimlerin demokrasi içerisinde yapılması gerektiğini vurguladı.

"Türkiye'de bir güven problemi var"


Gündemde oy pusulalarının çalınacağı ve değiştirilebileceği haberlerinin çıktığını anlatan Destici, "Türkiye'de bir güven problemi var. Vatandaşın sandığa attığı oyun adil bir şekilde çıkacağına ben de güvenemiyorum, siz de güvenemiyorsunuz. Herkes sandık güvenliğinden bahsediyor. Demek ki bir sorun var. Nedeni ise geçmişte yaşanan örnekleridir. Bir partinin oyunun alınıp başka partiye yazıldığı örnekleri yaşadık" ifadelerini kullandı.

Destici, ülkenin temel problemlerinden hiçbirinin çözülmediğini iddia ederek, "Türkiye'de yaşananlara bakın. Gencecik çocuklarımız, polisimiz, insanımız öldü. Ama hala bu ölümler üzerinden seçim meydanlarında kayıkçı kavgası yapmaya, milleti birbirine düşürmeye, çatıştırmaya devam ediyorlar. Birisi geçmiş bir terör örgütünün arkasına. Birisi onun karşısına başka bir örgüt kurmaya çalışıyor. İki grubu sokak ortasında çatıştırıp oradan oy devşirmeye bakıyorlar. Bunlar gözümüzün önünde olan işler" diye konuştu.

"Biz doğru bildiğimiz yolda sabırla yürümeye devam edeceğiz" diyen Destici, konuşmasını şöyle tamamladı: 

"Büyük Birlik Partisinin kurulduğu dönemleri bilenler bize bugün yapılanların, rahmetli genel başkana da aynı karalamaları, aynı iftiraların atıldığı dönemleri bilirler. Onun için biz kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın asla onların sözlerine aldırmayacağız, cevap vermeyeceğiz. Çünkü herkes kendine yakışanı yapar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.