Destici’den ‘Bahçeli-Erdoğan zirvesine’ ilişkin flaş açıklama!

Destici’den ‘Bahçeli-Erdoğan zirvesine’ ilişkin flaş açıklama!

Büyük Birlik Partisi ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Erdoğan ile Bahçeli arasında bugün saat 16’da gerçekleştirilecek görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti listelerinden aday gösterilen ve Ankara’dan milletvekili seçilen Mustafa Destici geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını kendi adayları ve amblemleri ile seçime gireceklerini ifade etmişti.

Yerel seçimler için büyük önem arz eden Erdoğan – Bahçeli zirvesine ilişkinde konuşan Mustafa Destici, olumlu ve değerli bir görüşme olduğunu vurguladı.

Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı’na devam edilmesi gerektiğini belirten Mustafa Destici, bugünkü zirveden vatanımız, devletimiz ve de ittifak adına güzel sonuçların çıkacağını ümit ettiğini, hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Öte yandan BBP lideri Destici, Zonguldak’ta gece yarısı meydana gelen maden ocağındaki patlamaya ilişkinde açıklama yaptı. Destici, patlamada yaralanan iki işçiye acil şifa diledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.