Destici’ye bir darbe daha! İl yönetimi istifa etti!

Destici’ye bir darbe daha! İl yönetimi istifa etti!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici art arda gelen istifa haberleriyle büyük bir şok yaşadı. Son olarak Antalya İl Yönetimi istifa etti. İşte ayrıntılar;

Büyük Birlik Partisi’nde Remzi Çayır ile başlayan istifalar aralıksız devam ediyor. BBP’de dün Genel Başkan Yardımcıları görevlerinden ayrılmıştı. Bugün ise Antalya İl Yönetimi görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

BBP Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, düzenlediği basın toplantısında, 20 kişilik il yönetimiyle görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.

‘YAZICIOĞLU AİLESİNE HAKSIZLIK YAPILDI’

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği helikopter kazasının görüldüğü Kahramanmaraş Adliyesi'nde yaşanan arbedeyi hatırlatan Başkan Ramazan Doğan, adliyede Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'na ve Yazıcıoğlu ailesine haksızlık edildiğini söyledi.

Mevcut Genel Başkan Mustafa Destici'nin adliye bahçesindeki tutumunun da hoş olmadığını iddia eden Doğan, "Genel Başkan Mustafa Destici, parti içinde 'tek' adamlığını ilan etti. Aynaya bakıp ne yapmaya çalıştıklarını ve davadan ayrılıp tek kişilik bir parti haline dönüştürüldüğünün aydınlatılması gerekiyordu. Maalesef bu söylediklerimize bir olumlu cevap alamadık ve bizi üzdü. Bizim partimiz bir dava partisidir. Dik duruşumuzla, doğruya doğru yanlışa yanlış diyorduk. Bugün parti, kuruluş felsefesinden tamamen tezat duruma gelmiş durumda. Bizde artık bu görevde bulunmanın anlamının olmadığını düşünerek, ekibimle birlikte istifa ediyoruz. Parti üst delegelik görevim ve parti üyeliğim devam ediyor ama aktif siyaseti bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.