Dev isimler ‘Pera Müzikali’nde!

Dev isimler ‘Pera Müzikali’nde!

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve başrollerini Cüneyt Arkın, Gönül Yazar, Kayhan Yıldızoğlu, Melike Demirağ, Melihat Gülses, Sevcan Orhan ile paylaştığı ‘Pera Müzikali’ 17 Kasım günü TİM Show Center’da sahnelenecek.

‘Pera Müzikali’, 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyor. Müjdat Gezen, yazıp yönettiği müzikalin başrollerini Cüneyt Arkın, Gönül Yazar ve Kayhan Yıldızoğlu gibi duayenlerle paylaşıyor. Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Arkın’ın babasıyla birlikte rol aldığı müzikalde, Levent Kırca ile Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca da sahne alıyor.

 

pera-muzikali-27.jpg

 

 

pera-muzikali-16.jpg

 

 

pera-muzikali-7-001.jpg

 

Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer, Nejat Uygur gibi ünlü isimlerle birlikte Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Yaşar Ayvacı, Seran Bilgi, Emre Özmen gibi sanatçılar ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunları Sude Albayrak, Cengiz Gezgin ve Sonat Tokuç da rol alıyor. Müzikalde, Melike Demirağ, Melihat Gülses, Ayben Erman, Sevcan Orhan ve Yener Çevik ise konuk ses sanatçıları olarak yer alıyorlar.

 

Dekor tasarımına Barış Dinçel’in imza attığı, müzikalim koreografisi Pınar Ataer, tarafından hazırlandı. Ünlü makyaj ustası Corci’nin yanı sıra Dok Sirk Kumpanyası sanatçıları, dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte oyunda 110 kişilik dev bir kadro görev alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.