DEVA Partisi'nden İmamoğlu'na sert eleştiriler! 'Net bir duruşu yok'

DEVA Partisi'nden İmamoğlu'na sert eleştiriler! 'Net bir duruşu yok'

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

CHP’de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmalarının fitilini ateşleyen ve Zoom üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na darbe planlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu geri adım attı.

Geride kalan gün Haliç Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen İmamoğlu, "Kendimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum" diyerek İBB adaylığına göz kırptı.

 

"İMAMOĞLU'NUN KAFASI KARIŞIK NET BİR DURUŞU YOK"

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, CHP Genel Başkanlığına oturmak için Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' isyanı başlatan ve daha sonra çark eden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. "İmamoğlu'nun yapmış olduğu basın toplantısında kafasının karışık olduğunu gördük." diyen Şahin, "Adaylık konusunda netlik ortaya koyması gerekiyorsa bunu açık şekilde ifade edebilirdi" dedi.

 

"ADAY OLUP OLMAYACAĞINA PARTİSİNİN YETKİLİ ORGANLARI KARAR VERİR"

 

Şahin'in TV100 canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:

 

"Sayın İmamoğlu'nun yapmış olduğu basın toplantısında kafasının karışık olduğunu gördük. İşin açıkçası henüz net bir duruş tabi ki ifade edemedi, doğaldır. Şu an itibarıyla mevcut belediye başkanı. Aday olup olmayacağına partisinin yetkili organları karar verir. Henüz bu karar açıklanmadan kendisinin yapmış olduğu değerlendirmeler üzerinden bizim bir duruş sergilememiz DEVA Partisi açısından yanlış olur. Tabi ki 4 yılı aşkın süredir İstanbul'a belediye başkanlığı yapıyor. İmamoğlu, adaylık konusunda netlik ortaya koyması gerekiyorsa bunu açık şekilde ifade edebilirdi."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.