Devlet Bahçeli: Bu seçim bir dönümdür milattır

Devlet Bahçeli: Bu seçim bir dönümdür milattır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine dikkat çekerek, "Eşiktir, dönümdür, milattır" dedi. Bahçeli, Millet İttifakı'nı sulandırmaya çalışanların hezimete uğrayacağını ileri sürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim ve ittifak konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Yazılı bir açıklama yapan Bahçeli şunları söyledi;

ÇÜRÜMÜŞ SİYASET AKIMLARI HEZİMETE UĞRAYACAK

- Bekayı hafife alıp sulandırmaya ve savsaklamaya gayret eden çürümüş siyaset akımları ve zillete bulanmış siyasi aktörler milli iradenin hükmüyle hezimete uğrayacaklardır.

- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bekayla ne ilgisi var diyenlerin niyetleri bozuk olduğu gibi, milli mensubiyetleri de sorunludur.

- Yeni bir rejim bunalımı, yeni bir toplumsal ve siyasal buhranın yeşermemesi için 31 Mart’tan Cumhur İttifakı zaferle çıkmalıdır.

- Zillet ittifakı aynı zamanda bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüş, bir beka meselesi hüviyetine bürünmüştür.

BEŞ PARTİ AYNI ÇİZGİ AYNI EMELDEDİR

- Bugün ülkemizde, bir yanda Türk milletinin kutlu iradesinden doğmuş, ifade kudretiyle doğrulmuş Cumhur İttifakı varken, diğer yanda feyzini Türkiye düşmanlarından alıp ikbal hesabı yapan Zillet İttifakı bulunmaktadır. Zilletin bir numaralı destekçisi PKK’dır. CHP-HDP-İP-SP-ÖDP aynı çizgide, aynı emel ve hedefin izindedir. FETÖ ise bunlarla aynı hizadadır.

- Cumhur İttifakı, Türkiye’nin yegâne umudu, yegâne çaresidir.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.