Devlet Bahçeli: Türkiye Fransa'ya benzemez! Herkes aklını başına alsın

Devlet Bahçeli: Türkiye Fransa'ya benzemez! Herkes aklını başına alsın

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 'Türkiye Fransa'ya benzemez' diyen Bahçeli, 'Devlet ve vatan üzerinde kazı yaptırmayız. Herkes aklını başına alsın, kimseye göz açtırmayız.' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 

 

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

 

''İsveç'te cami önünde Kur'an-ı Kerim yakılması inancımıza hakarettir. İsveç'in NATO'ya katılım müzakerelerinin yapıldığı bir dönemde vuku bulan alçak eylem her yönüyle kuşku vericidir. Kurban Bayramı'nın birinci günü İsveç'te Kur'an yakılması, inancımıza hakaret ve insanlık değerlerine hıyanettir.


'KUR'AN YAKMAK İFADE VE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜYLE DEĞERLENDİRİLEMEZ'

 

Kur'an okumak ilahi nasip ve nimet; yakmak ise soysuzluktur. Kur'an yakmak ifade ve düşünce özgürlüğüyle değerlendirilemez. Şunu ikazla hatırlatırım ki Kur'an'ı Kerim bir kağıt parçası değildir. Tüm dünya ateşe verilse bile yüce kitabımızın tutuşması asla mümkün değildir. Kur'an yakan kendini yakmıştır. Kur'an yakan cehennemin dibini boylamıştır.


'HER PARTİ TÜRKİYE PARTİSİ OLMAK MECBURİYETİNDEDİR'

 

Her parti Türkiye partisi olmak mecburiyetindedir. Suç ve suçluyu övmek siyasetin değil doğrudan doğruya hukukun konusudur. Devletin egemenliğini savunmayan terör örgütlerinin kullanımına girmekten gocunmayan siyasi partilere demokraside yer olmamalıdır. Bir televizyon kanalında bebek katilini övmek bununla da yetinmeyip hak gaspına uğradığını iddia etmek suçtur.  

 

'AYM KANDİL'İN DÜZMECE MAHKEMESİ DEĞİLDİR'

 

Anayasa Mahkemesi (AYM), Kandil’in düzmece mahkemesi değildir, asla da olamayacaktır. Eğer adalet suçluyu aklama gayesi güderse orada adalet batmış demektir. Dış işgal cephesine omuz vermek selam çakmak hiçbir partiye bir şey kazandıramayacaktır. Partilerin kumanda odası zalimlerin denetiminde olmamalıdır.''

 
Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.