Devlet Bahçeli'den 'asgari ücret' çıkışı! 'Sözünü veriyorum' diyerek duyurdu

Devlet Bahçeli'den 'asgari ücret' çıkışı! 'Sözünü veriyorum' diyerek duyurdu

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'nin siyasi kriz yıllarını geride bıraktığını belirterek ''Kurulamayan, kurulsa bile yürüyemeyen koalisyon hükümetlerinden ne iz ne de eser kalmıştır'' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

 

'Türkiye siyasi kriz yıllarını geride bırakmıştır. Dipsiz anlaşmazlıklar ve gergin bekleyişler raf ömrünü doldurmuştur. Kurulamayan, kurulsa bile yürüyemeyen koalisyon hükümetlerinden ne iz ne de eser kalmıştır. Bu yüzden parlamenter sisteme geri dönem hayalleri suya düşmüştür. Milletimiz iki seçimde de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni teyit etmiştir. Türkiyemiz ayak bağlarından tümüyle kurtulmuştur.

MHP, toplamda 5 milyon 484 bin 820 oy sayısı ve yüzde 10,07 oy oranı ile şeytani planları altüst etmiştir. Elde ettiğimiz bu sonuç başarıdır. Üç hilal, Türk siyasetinin yükselen markasıdır. Türk milliyetçiliğinin entelektüel sermayesini talan peşine düşenler unutmayınız ki çuvallamaya mahkumdur. Siyaset, akıl ahlak ve fikir hazinesine erişmiş olanlar için anlamlı bir eylem ve erdem sahasıdır.

Bizim çürüklerle yolumuz ayrıdır.

Baharı getireceğiz diyenlerin damı karla kaplanmıştır. Birleşe birleşe kazanacağız diyenler dağıla dağıla gitti.

Oyumuzu yüzde 2-3 gösterdiler, hiç aldırmadık.

Tarlası sırtında dolaşanlar, tipi vursa da etkilenmeyenler için siyaset ve fikir mücadelesi diye bir şey yoktur ve olmayacaktır. MHP'nin yüreksizlerle siyasi devşirmelerle ne bugün ne de gelecekte işi ve ilgisi olmayacak. Bizim çürüklerle yolumuz ayrıdır.

Üzüntümüz CHP Genel Başkanı'nın hala milletimizin mesajını algılayamamış olmasıdır. Ağır bir yenilgi almadık sözleri, şuur kaybının yanı sıra şoku atmadığına delildir. Köylülerimizi suçlama aşağılama bir defa demokrasiye milli iradeye çok kesif bir saldırıdır, failin derhal özür dilemesi lazımdır. Bu ayıplı sözler milletimizi derinden yaralamıştır.

Kılıçdaroğlu'nu defalarca uyardım, güvenme dostuna dedim. Bakınız daha birkaç gün önce Ankara'yı sel götürdü. Ankara'ya çivi çakılmadı. 14 Mayıs akşamı iki belediye başkanı çadır tiyatrosunda kazandık diyorlardı. Dolduruşa geldiler, itibarlarını spot piyasaya düşürdüler. Yine Kılıçdaroğlu'nu Mevlana'nın sözüyle uyardım. Kiminle dolaştığınızı kiminle dostluk ettiğinize dikkat edin dedim.

MHP ve Cumhur İttifakı Türkiye'mize kapsayıcı bir anayasa kazandırmak için elini taşın altına koymaya hazırdır. 100 maddelik anayasa teklifimiz hazırdır. MHP yeni anayasa konusunda sık sık tekrarladığı çalışmalarını bitirmiş ve metin yazımı tamamlanmıştır. Teklif maddelerimiz müzakere edilmek için hazırdır.

Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin emekli ve memurlarımızın döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları maaşı destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum.'


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.