Devlet Bahçeli’den deprem mesajı

Devlet Bahçeli’den deprem mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, twitter hesabından, "İnanıyorum ki, arama kurtarma ekipleri enkaz altında bulunan kardeşlerimizi sağ salim çıkaracak, depremin acı sonuçları milli birlik ve dayanışmayla etkisiz hale getirilecektir.” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin ardından twitter hesabından açıklamalar da bulundu. Bahçeli, devletin depremzedelere yardım için seferber olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki, arama kurtarma ekipleri enkaz altında bulunan kardeşlerimizi sağ salim çıkaracak, depremin acı sonuçları milli birlik ve dayanışmayla etkisiz hale getirilecektir." ifadelerini kullandı.

 

 

Bahçeli, dayanışma ve duaya, itidal ve içtenliğe, sabır ve yardımlaşmaya, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemde olunduğunu belirtti. Ayrıca "Deprem hiç şüphesiz hepimizi derinden üzmüştür. Türkiye deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmiştir." değerlendirmesini yaptı.

 

 

"DEVLET SEFERBERLİK İÇİNDE"

Bahçeli açıklamasında şunları da söyledi: "Bütün teşkilatlarımız yöre insanımızın yanındadır, enkazın kaldırılması için üstümüze ne düşüyorsa yapmaya da hazırız. Devlet seferberlik içindedir. Afet bölgesine her türlü insani yardım ve teknik destek sağlanmaktadır. İnanıyorum ki arama kurtarma ekipleri enkaz altında bulunan kardeşlerimizi sağ salim çıkaracak, depremin acı sonuçları milli birlik ve dayanışmayla etkisiz hale getirilecektir. Barınma, beslenme, enerji, haberleşme gibi acil ihtiyaçlarının giderilmesi, hasar tespit ve psiko-sosyal çalışma gruplarının deprem bölgesine zamanında intikali memnuniyet vericidir."

 

Türkiye'nin Allah'ın izniyle bu felaketin üstesinden el birliğiyle, güç birliğiyle geleceğinin altını çizen Bahçeli, depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da şifa dileklerini iletti.

 

Ayrıca depremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları, hatta eksik kalan yıkımı fitne ve tezviratla tamamlamaya teşebbüs edenleri de Allah'a havale ediyorum. Yalan haber yayanlar, kasten yanlış bilgi verenler, kötümserlik aşılayanlar inşallah hak ettiklerini bulacaklardır" değerlendirmesini yaptı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.