Devlet Bahçeli'den flaş Kırım açıklaması! İmzacı amirallere sert sözler...

Devlet Bahçeli'den flaş Kırım açıklaması! İmzacı amirallere sert sözler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Montrö Boğazlar Sözleşmesi Lozan Antlaşması’nın tamamlayıcı bir halkası, ayrılmaz bir parçasıdır dedi.

Devlet Bahçeli TBMM Grup toplantısında konuştu. Bahçeli Ukrayna krizine de değinerek "Kırım Ukrayna'nındır!" dedi.

Konuşmanın satır başları şöyle:

Bugünleri aşacağız, virüse asla teslim olmayacağız.

Kirli hesap yapanların mahcup olmaları yakın. Her gecenin bir sabahı vardır ve o sabah yaklaşmıştır. Eğer başkalarının oyunlarına gelirsek, estirilen işbirlikçi rüzgara kapılırsak kaybederiz. Fakat biz teslimiyetçi değil Türk Milliyetçisiyiz. Biz Türkiye sevdalısıyız. Çok şükür ferasetimizi de kaybetmiş değiliz. Çok şükür basiretimiz bağlı değil, vicdanımız nasırlı değildir.

MHP, dünyayı başkent Ankara vizyonuyla kavramaktadır. Muhatap olduğumuz her tehdidin dış bağlantısı var.  Hem ülkemizde hem uluslararası arenada ne olduğunu idrak etmekteyiz. Çelik ve çevik bir dirayetin tarafıyız. Doğudan batıya, kuzeyden güneye var olan istikrarsızlık sarmalının neye tekabül ettiğini bilmekteyiz. Bu okuma sonucunda tehditlerin seyri defterini analiz etmek, ak ile karayı tefrik etmek zor değildir.

Türkiye önce 126 büyükelçinin bildirisi yayınlanmıştır. İçlerinde bulunan üyemizi kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettik. Sonrasında 104 amiralin Montrö bahanesiyle yaptığı bir nevi muhtırasıyla sarsılmıştır.

Türkiye'deki işbirlikçi damar harekete geçmiştir. Önce 126 emekli büyükelçinin bildirisi yayınlanmıştır. Biz partimizin üyesi elçiyi kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk ettik.

1936 tarihli Mondros Boğazlar Sözleşmesi Lozan'ın ayrılmaz parçası bizim kırmızı çizgimiz Karadeniz'in barış ve istikrar unsurudur Kaldı ki kimsenin bunu tartışmaya açtığı yoktur. Türkiye'nin kendi egemenlik sahasında kanal açmasının Montröyle ne ilgisi olabilir. Beyinlerinin emiri olmuş 104 emekli amiral Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesidir.

Dünyanın olağanüstü bir dönemden geçtiği bir zaman aralığında demokrasi düşmanlarına gel gel yapan 104 amiral büyük suç işlemişlerdir. Cezasız kalamaz. Hayret verici durumdur. Mavi vatanımızı bu kişilerle nasıl muhafaza etmişiz. Bu 104 amiral bozuntusunu bir araya getiren akıl motivasyon nedir? Robot resim kimleri göstermektedir? Muamma budur. Kokuşmuş bildiri bir kripto haberleşme midir? Bunlar denizci değil denizciliğin yüz karasıdır. Bir gurup meczubun işi değildir. Bunları deniz nasıl tutuyorsa hukuk da öyle tutmalıdır.

Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır, milli iradeye doğrultulmuş bir silahtır.

Hiç kimse sinir uçlarımızla oynamasın, darbeler sahnesi kapanmıştır. Darbe demek uçurum demektir. Darbe demek, kan, göz yaşı demektir. Hayasızlar, muhtıracı münafıklar önce bizim bedenimizi çiğnemek zorundadır. Şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz. Bunların ibreti alem için rütbeleri sökülmeli, emekli maaşları alınmalıdır. Arkasında kim var alayı ortaya çıkarılmalı.
CHP'YE TEPKİ
Darbeler tarihi bir bakıma CHP tarihidir. Darbelerle yüzleşmek CHP ile yüzleşmek demektir. Bu yandan çarklı tankların arasından atlayıp zıplayıp Bakırköy belediyesine gitmişti. Ey kendini bilmez 4 Nisan bildirisinin neresi sahte gündem. Daha hangi hallede parmak sallayacaksın. Kılıçdaroğlu’nun pusulası bozuktur. Bildiride görülmeyen imza Kılıçdaoğlu'na aittir.

104 amiralin içinde bir İP’linin de olması suç üstüdür. İP’in başkanı zevzeklikle suçlamıştır. 104 şuursuz sadece gevezelik mi yapmıştır, İP’in başkanı zevzek arıyorsa etrafını kolaçan etmelidir. Darbe heveslileri zevzek değil haysiyetsizdir. 4 Nisan bildirisine karşı amasız fakatsız duruş göstermeyen siyasi kadavralardır. Gerçek demokrasiyi biz savunacağız. Milletin hukukunu bir muhafaza edeceğiz.

HDP’NİN KAPATILAMASI İÇİN AÇILAN DAVA

AYM’nin kararı bizim açımızdan yok hükmündedir. AYM’nin HDP’yi arkalayan kararı yok hükmündedir. AYM adil ve hakkaniyetli bir karar vermemiştir. Bu vatanda bulunmamızın usul sorunları var mı? Usul eksiklikleri var diye iade eden zat hainlerin karşısına çıkabilecek yüreğe sahip midir? Biz millet ne diyorsa ona göre hareket ediyoruz. HDP’ye zaman kazandıran AYM’nin hassasiyet göstermediğini görüyoruz. Mahkeme başkanının tarafsızlığı söz konusu değil.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.