Devlet Bahçeli'den 'Habertürk' paylaşımı: İzlemiyorum!

Devlet Bahçeli'den 'Habertürk' paylaşımı: İzlemiyorum!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter ile Habertürk TV programcıları arasında yaşanan tartışmada yeni bir gelişme yaşandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter, dün (4 Mayıs 2021) partisinin 100 maddelik yeni anayasa önerisinin konuşulduğu sırada Habertürk TV'ye tepki gösterdi.

YENİ ANAYASA ÖNERİSİNİ KARALAMA İDDİASI

 

Gazeteci Ebru Baki için 'art niyetli' tanımlamasında bulunan Yönter, konuklar Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ve Gülfem Saydan Sanver'in yeni anayasa önerisini karalamaya çalıştığını ileri sürdü.

'YUH OLSUN'

"Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?" diye soran Yönter, "Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur. Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun" ifadesini kullandı.

gg-002.JPG

 

Yönter'e yanıt, bugün Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'den geldi. Baki'ye yönelik olarak "Ben dün yoktum ama bu programda senin partnerinim. Biz burada seninle de tartışıyoruz haber için. Ama yeni bir şey başladı. Beğenmedikleri bir şey olduğunda siyasetçiler gazetecileri hedef gösteriyor" diyen Aydemir, şunları söyledi:

"Ben bu ifadeleri tekrar ağzıma almak istemiyorum. MHP'nin kurumsal şahsına da hiçbir şey söylemiyorum. MHP'nin kurumsal kimliği olsa oradan yapılırdı bu açıklamalar. Bu ifadeleri aynen, ne bir eksik ne bir fazla Ulvi Bey'e iade ediyorum. Bu programda gazetecileri hedef gösteren açıklamaları kabul etmiyorum.'' ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA


Bu yaşananların ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulundu. Bahçeli, "Habertürk TV izlemiyorum" dedi.

ekran-alintisi-061.JPG

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum