Devlet Bahçeli’den Kemal Kılıçdaroğlu’na: “Yabancı silah şirketlerinin sözcülüğüne hevesleniyor”

Devlet Bahçeli’den Kemal Kılıçdaroğlu’na: “Yabancı silah şirketlerinin sözcülüğüne hevesleniyor”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da toplu açılış töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Manisa’da toplu açılış törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada yaptığı konuşmayla vatandaşlara seslendi. 

Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın, Türk milletinin tercihi olduğunu, milli mücadelenin emanetçisi ve Türk asırlarının takipçisi olduğunu ifade etti.

Bahçeli konuşmasının devamında, ‘Türk milletinin küresel soyguna ‘dur’ demesinden korkuyor musunuz, Cumhur İttifakı’na set çekemeyeceksiniz’ sözleriyle muhalefete yüklendi.

“YANLARINA BÖLÜCÜ ORTAKLARI HDP’Yİ DE ALMIŞLAR…”

Devlet Bahçeli ayrıca muhalefet için, ‘isimleri beş harften oluşan 3’lü çete, milletin başına püsküllü beladır, yanlarına bölücü ortakları HDP’yi de almışlar, karanlığa doğru yola çıkmışlardır’ dedi ve ‘Türkiye’ye tuzak kuran, halkı uçuruma sürüklemek isteyen bu zillettir’ ifadelerini kullandı.

“MEDYAYA DEĞİL, MEYDANLARA BAKIYORUZ”

Anketler hakkında da konuşan Devlet Bahçeli, her ne olursa olsun 31 Mart’ta kazananın Cumhur İttifakı olacağını söyledi ve ‘biz medyaya değil, dolup taşan meydanlara bakıyoruz’ dedi.

“AZİZ ATATÜRK’ÜN PARTİSİ TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE”

CHP için de dikkat çeken açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, ‘Aziz Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle işbirliği içinde, iş başkasının elinde, kumanda başkasının elinde. Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren kardeşlerim, zillete müstehak değildir, İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim, HDP ile birlikteliğe zorlanamaz, ezanı ıslıklayan namertlerle, İP ve CHP’ye oy veren kardeşlerimin ne alakası var’ ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU MİLLİYETÇİLİĞİ BİLMİYOR”

Bahçeli ayrıca, HDP’lilerin ‘Kürdistan’ ifadesi karşısında hiçbir açıklama yapmayan muhalefet için ‘üçlü çeteden ses çıkmıyor’ açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu için ‘milliyetçiliği bilmiyor’ diyen Bahçeli, CHP Genel Başkanı’nın milliyetçi olmadığını dile getirdi.

“YABANCI SİLAH ŞİRKETLERİNİN SÖZCÜLÜĞÜNE HEVES EDİYOR”

Devlet Bahçeli açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Kemal Kılıçdaroğlu ve kimliksiz ortağı İP, bizim milliyetçiliğimizi batının zalim milliyetçiliğiyle karşılaştırıyor. Bizim milliyetçiliğimiz kapsamlı, kucaklayıcı ve bölüşme esaslıdır. Bizim milliyetçiliğimiz, zalimin karşısında mazlumun yanındadır. Kılıçdaroğlu, yabancı silah şirketlerinin sözcülüğüne heves ediyor. Yazılmış senaryoları reddedip kendi onurlu geleceğimizi belirlemek istiyoruz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.