Devlet Başkanlarının bile hayran olduğu stardı, şimdi Özgürlük Savaşı veriyor

Devlet Başkanlarının bile hayran olduğu stardı, şimdi Özgürlük Savaşı veriyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears şimdilerde kendi özgürlük savaşını veriyor. FreeBritney kampanyası sonuç verdi mi?

Guiness Rekorlar Kitabına 21. yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçen, Forbes dergisinin 2003 yılında belirlediği En Zengin 25 Yaş Altı Ünlüler listesinde 1. sırada, 2006 yılında belirlediği En Zengin Ünlüler listesinde ise 100 milyon dolarlık servetiyle 9. sırada yer alan, ABD Başkanı başta olmak üzere bir çok devlet başkanının bile hayran olduğunu çekinmeden belirttikleri Britney Spears şimdilerde kendi özgürlüğü için savaşıyor.

 

britney7.jpg

 

Başarılarla dolu bir hayat sürerken yanlış arkadaşlık ve evlilik sonrası girdiği alkol ve uyuşturucu batağından bir türlü çıkamayan dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears'ın artık vasisi olmasını istemiyor.

 

britney2.jpg

Britney Spears'ın 2007'de yaşadığı ağır depresyon nedeniyle gördüğü tedaviden sonra babası Jamie Spears vasi olarak görevlendirilmiş, Spears'ın finansal ve tıbbi süreçlerinin tüm kontrolünü üstlenmişti. Ancak baba Spears, 2019 yılında kendi sağlık sorunlarını gerekçe göstererek geçici olarak bu görevi bırakmıştı. Vasilik görevi menajer Montgomery'ye verilmişti.

 

britney1.jpg

Britney'in hayranları, şarkıcının söz konusu anlaşmaya zorlandığını düşünerek, sosyal medyada "#FreeBritney" (Britney'i Özgür Bırakın) kampanyası başlatmıştı. Kampanya internet üzerinden 134 bin imza topladı.

Görevi menajerinin sürdürmesini istiyor

Britney Spears'ın 'dünya standartlarında olan bir şovmen olarak yeniden konumunu elde etmesini sağlamasından dolayı' babasının bu rolünü başta onayladığı belirtildi. Ancak dilekçeye göre Britney Spears, vasilik durumunun tekrar görüşüleceği 22 Ağustos'tan sonra bu görevin kalıcı bir şekilde menajeri Jodi Montgomery'ye verilmesini talep etti.

 

britney-spears-001.jpg

Vasilik sistemi nedir?

ABD'de vasilik durumu kişinin kendi kararlarını veremeyeceği sonucuna ulaşıldığında görevlendirilen bir kişinin onun hayatında maddi ve tıbbi süreçleri kontrol etmesi anlamına geliyor. Vasilik sistemi genelde yaşlılar ya da ciddi ruh sağlığı sorunu olan kişilere uygulanıyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.