Ünlülerin tasarımcısı Türkiye’de

Ünlülerin tasarımcısı Türkiye’de

8-12 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan Design Week Turkey’e ünlülerin tasarımcısı olarak bilinen Zaldy Goco da katılıyor

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde düzenlenecek Design Week Turkeyde dünyaca ünlü tasarımcılar birbirinden farklı panel ve konferanslarda olacak.

Jennifer Lopez, Mick Jagger, Beyoncé, Halle Berry ve Britney Spears gibi ünlülerin kostümlerini tasarlayan Zaldy Goco da tasarım dünyasındaki yolculuğunu paylaşacak.

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin takılarını tasarlayan Yunus Ascott ve Eliza Higginbottom da misafirlere reyting rekorları kıran dizinin senaryosu kadar kostüm ve tasarımlarının da önemini anlatacak.

Türk tasarımını dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen Design Week Turkey, tasarımın rekabet gücüne sağladığı katkıya da vurgu yapacak. Birçok alanda dünyaca ünlü isimlerin panel ve konferanslarını içeren kapsamlı programların yanı sıra tasarım tutkunları Design Talksta uzman isimlerle interaktif sohbetler gerçekleştirebilecek.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.