Devletin sitesinde Atatürk'e küfür!

Devletin sitesinde Atatürk'e küfür!

Üç gün sonra 95’inci yılını kutlayacağımız Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için, 'Atatürk O… Çocuğu Parkı' şeklinde küfrün bir sitede yer aldığı görüldü...

Fethi Yılmaz bugünkü köşe yazısında 'Devletin sitesinde Atatürk'e "o. çocuğu" küfrü' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Yılmaz yazısında skandal bir detay paylaştı.

İşte o yazı;

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e küfür edildi.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 'tkgm.gov.tr/tr' isimli resmi internet sitesinde 'Parsel Sorgulama' isimli bir arama butonu bulunuyor. Bu butonu tıkladıktan sonra, Türkiye’nin herhangi bir ilini ve ilçesini seçmeniz durumunda uydu görüntüsü ile bölgeyi görebiliyorsunuz. 'Parsel Sorgulama' ile Ordu’nun Kumlu ilçesini seçtiğinizde ise, skandal bir ifade karşınıza çıkıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün internet sitesine girilip, 'Parsel Sorgulama Uygulaması'ndan Ordu’nun Kumlu ilçesini seçildiğinde Üç gün sonra 95’inci yılını kutlayacağımız Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için, 'Atatürk O… Çocuğu Parkı' şeklinde küfrün hala sitede yer aldığı görülüyor.

 

İşte o görüntüler;
ataturke-hakaresiyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.