DHKP-C operasyonunda tutuklanan CHP'li AKK Başkanı Turan Dolu'nun yasak aşk skandalı

DHKP-C operasyonunda tutuklanan CHP'li AKK Başkanı Turan Dolu'nun yasak aşk skandalı

DHKP-C operasyonunda tutuklanan CHP'li Ataşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu'nun belediyedeki evli bir çalışma arkadaşı ile yasak aşk yasadığı iddia edildi.

Adı usulsüzlük ve yolsuzlukla anılan CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde yeni bir skandal daha patlak verdi.

Sayıştay'ın 2018 yılına ait yaptığı denetimlerde CHP'li Ataşehir Belediyesinde birçok usulsuzlük, yolsuzluk ve mevzuata aykırı işlem yapıldığı tespit edilmişti.

Daha önce de benzeri gerekçelerle görevden alınan Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise bu yolsuzluğun ortaya çıkmasının ardından yargılanmıştı.

İlgezdi'nin yargılanmasına devam ederken Ataşehir Kent Konseyi 16. Olağan Genel Kurulu toplantısını düzenledi ve İlgezdi, Kent Konseyi Başkanlığına Turan Dolu'yu seçtirdi.

 

ere-014.jpg

Kent Konseyi seçiminden...

 

DHKPC OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

 

İlgezdi'nni Ataşehir Kent Konseyi Başkanlığına seçtirdiği Turan Dolu ise, geçtiğimiz günlerde DHKP-C'ye yönelik yürütülen operasyon kapsamında tutuklandı.

Örgüt üyelerinin kendi aralarında yaptıkları yazışmalarda, Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu'nun da, 'Birkaç mahalleye sıkışmamalıyız' diyerek, halkın nasıl örgütlenmesi gerektiğine ilişkin örgüt üyelerine önerilerde bulunduğu tespit edilmiş ve Turan Dolu tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

tur-001.jpg

Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu

 

YASAK AŞK SKANDALI PATLAK VERDİ

 

DHKP-C Terör Örgütü'ne yönelik yapılan operasyon kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu ile ilgili bir iddia ise patlak verdi.

İlgezdi'nin Başkanlık koltuğuna seçtirdiği Turan Dolu'nun tutuklanmadan önce belediye de evli bir çalışma arkadaşı ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Tutuklanmadan bir süre önce aynı belediye de evli N.Ö. ile yasak aşk yaşayan ve ilişkileri açığa çıkınca eşlerinin boşanma davası açtığı ikilinin bu yasak aşkının hem CHP'de hem de Ataşehir İlçesi'nde bilindiği de iddia edildi.

 

BELEDİYEYE AİT KONUTLARA YERLEŞTİ

 

Belediye de ki evli iş arkadaşı ile yasak aşk yaşayan Turan Dolu'nun eşinin bu ilişkiyi öğrendikten hemen sonra Dolu'yu evden attığı, Dolu'nun kiralık bir eve yerleştiği öğrenildi.

Dolu'nun yasak aşk yaşadığı evli iş arkadaşı N.Ö.'nün eşinin de bu ilişkiyi öğrendikten sonra N.Ö.'ye boşanma davası açtığı ve N.Ö.'nün evden ayrılarak Belediye ye ait konutlarda konaklamaya başladığı iddialar arasında yer aldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum