Didem Arslan Yılmaz'a tepki gösteren Nihat Doğan'dan skandal sözler: Malazgirt Türk zaferi değil

Didem Arslan Yılmaz'a tepki gösteren Nihat Doğan'dan skandal sözler: Malazgirt Türk zaferi değil

Programına telefonla bağlanan bir kadını Kürtçe konuşmasının ardından yayından alan Didem Arslan Yılmaz'a tepki gösteren Nihat Doğan skandal açıklamalar yaptı.

Show TV'de yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına telefonla bağlanan bir kadını Kürtçe konuşmasının ardından "Burası Türkiye Cumhuriyeti" diyerek yayından alan Didem Arslan Yılmaz, her ne kadar sözlerine açıklık getirse de ona yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Şarkıcı Nihat Doğan'da Twitter hesabından, konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Ancak Didem Arslan Yılmaz'ı eleştirmek isteyen Doğan daha büyük bir tepki ile karşılaştı.

 

'MALAZGİRT TÜRK ZAFERİ DEĞİL'

 

Nihat Doğan, Didem Arslan Yılmaz'ın Kürtçe konuşmak isteyen kadını yayından almasından sonra Twitter üzerinden Kürtçe ve Kürtlerle ilgili peş peşe paylaşımlar yaptı. 

Doğan ilk olarak Didem Arslan Yılmaz'a tepki gösterdi ve 'sen Kürtçe'ye kurban ol; haddini bil Didem ARslan Yılmaz' ifadesini kullandı.

Nihat Doğan daha sonra attığı tweette de "Siz orta Asya’da ok atmayı öğrenirken, Mardinli Amed’li Kürt’ler o topraklarda onbinlerce yıl önce, insanoğlu birbirileri ile daha iyi anlaşabilsin die, bugün ki; medeniyetin temellerini atmışlardı. Medeniyeti kuran kürtlerdir. Size tarih öğreten tarih hocanızı sevsinler :))" paylaşımında bulundu.

Nihat Doğan, Ümit Özdağ ismini de anarak, "Tarihi Ümit Özdağ’dan öğrenmiş beyin hücreleri ölmüş faşo troller gerçekleri duyunca kuduz köpek gibi şahsıma saldırıyor. Benim küçük faşolarım bugünlük tarih dozunuzu 3 twitle vurdum. covide 3 doz yetiyor size 30 doz twitt yetmeyecek. Belirli aralıklarla aşıya devam edeceğim" dedi.

Doğan, bu mesajdan hemen sonra ise, "Bugün Kürtçe dilini inkar edenlerin, 1000 yıl önce sultan Alparslan’a destek vermiş Kürt devleti Mervaniler i kabul etmesini beklemek ahmaklıktır. Malazgirt kapılarını Alparslan’a, Mervaniler ( Kürtler ) açmıştır Malazgirt zaferi Kürt’lerinde zaferidir, zaferimizi çalmayın." paylaşımı yaptı.

Doğan'ın Malazgirt Zaferi ile ilgili bu açıklaması ise büyük tepki topladı. Doğan'la ilgili binlerce tweet atıldı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum