Dilipak Ak Parti’ye ağır yüklendi

Dilipak Ak Parti’ye ağır yüklendi

Akit Gazetesi yazarlarından Abdurahhman Dilipak, Ak Parti iktidarına çok sert açıklamalar yaparak yüklendi. İşte haberin ayrıntıları;

Gazeteci- yazar Abdurrahman Dilipak köşe yazısında, son günlerde Suudi Arabistan’ta prenslere yönelik yapılan operasyonu hatırlatarak Türkiye’deki siyasileri, iş adamlarını ve bürokratları sert bir dil kullanarak uyardı.

Dilipak, prenslerin mallarına el koyma işleminin ABD ve İngiltere tarafından yapıldığını iddia etti.

Dilipak, Türkiye’deki işadamlarına, bürokratlara ve belediyecilere de çok önemli uyarılarda bulunarak şunları söyledi:

“Bakın, bizim haksız kazanç elde eden patronlara, politikacılara, bürokratlara, belediyecilere de söylüyorum, sizin paralarınızın nerelerde olduğu biliniyor. Dubai, Katar, İsviçre, Malta, İngiliz of Shore bankaları, Hong Kong, hepsi biliniyor. İçeride bir ihbar, Panama belgelerindeki bir kayıt işinizi bitirir. ‘Parayı nereden bulduğunuzu ispatlayamazsanız, bu hesaplar, birileri tarafından yolunduktan sonra, dünya bankasına aktarılır. Bu paranın peşine düşecek olursanız, Zarrab’ın gittiği yere giderseniz.”

‘Zaten bu kafa ile giderlerse en büyük ihaneti kendileri yapmış olurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti’ye’ diyen Abdurahhman Dilipak,  AKP ve AKP’ye yakın iş adamlarını da şöyle eleştirdi:

“Zaten Allah bunların belasını vermiş. Kiminin eline kan bulaşmış, kimi uyuşturucu kullanıyor, kimi kumara sarmış. Aile birkaç milyonu koymuş cebine bir sapa adam olsun diye göndermiş ama, haytaların iş yapacağı yok.. Bunların çocukları başlarına bela olacak bu gidişle.”

Dilipak yazısının son bölümünde AKP’li belediyelerdeki rüşvete de dikkat çekerek şöyle yazdı:

“Bazı yerlerde durum gerçekten vahim. İş ‘Selam verdim rüşvet değildir diye almadılar’ noktasında. İçimizdeki ‘düşman’ dışımızdakinden daha tehlikeli. Dünya ahvali böyle iken, bölgemiz kan gölüne dönmüşken, içeride bir de bu gerizekalı, ahmak, hain, alçak hainlerle uğraşmak ağır geliyor insana.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.