Dilipak: Beni şikayet edenleri Allah’a havale ediyorum

Dilipak: Beni şikayet edenleri Allah’a havale ediyorum

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak "İstanbul Sözleşmesi'ni savunan AK Partili kadınlara 'fahişeler' demişti ve bu hakaret tartışmalara neden olmuştu. Dilipak'ın bugün attığı cuma tweetindeki ilginç duası ise dikkat çekti.

AK Parti'li kadınlara yönelik tepki çeken sözleriyle gündeme gelen köşe yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında, başta AK Parti genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunacağı duyuruldu. 

Kararı duyuran AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam "AK Parti Kadın Kolları olarak, bu tür seviyesiz sözler, iftira ve hakaretlerin cezasız kalmaması için gerekli tüm hukuki girişimlerde bulunacağımızı ve yargısal süreçlerin takipçisi olacağımızı da herkesin bilmesini isterim. Başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanımız suç duyurusunda bulunacak." dedi. 

 

DİLİPAK'TAN İLGİNÇ DUA

Bu açıklamanın ardından Dilipak bugün sosyal medya hesabından paylaştığı tweette kendisini şikayet edenleri Allah'a havale ettiğini belirten ilginç bir duaya imza attı.

Dilipak "Ya Rab sana şükürler olsun sana iltica ediyorum . Bugün cuma. Beni Senin dinini savunduğum için şikayet edenleri  ve bir fitneye destek verenleri sana havale ediyorum. Kim kimdir bilmek bizim için de bir nimet olacaktır." dedi. 

 

ab1-003.jpg

 

"TANRI YUTAR MI BİLMİYORUM"

Bu paylaşımın ardından bazı kullanıcılar Dilipak'ın bu duasını tiye alarak şu yorumu yaptı:

 

 

ab2-002.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.