Dilipak'tan, AK Parti kongresi için "şaka gibi" yorumu

Dilipak'tan, AK Parti kongresi için "şaka gibi" yorumu

AK Parti kongresi için ilginç bir göndermede bulunan Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak "şaka gibi" ifadesini kullandı

Ankara’da  bugün gerçekleşen AK Parti kongresinin yankıları sürüyor. 7. Olağan Büyük Kongrede koronavirüs tedbirlerine uyulmaması eleştiriliyor. Kongre öncesi Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmeden, partililer otobüslerle salona taşındı. Bu görüntüler sosyal medyadan defalarca paylaşıldı. Kongre salonunda ise koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı görüldü. Bu manzaralara vatandaşlar ve siyasiler tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri ise iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak oldu.

"ŞAKA GİBİ"

Twitter hesabı üzerinden koronavirüs önlemlerine rağmen lebaleb dolu AKP kongresine tepki gösteren Dilipak, "Samsun valisi ihbar yapmış, Covid tedbirleri ile ilgili. Haberi dinleyenler eş zamanlı kongreyi de izliyordu. Şaka gibi" ifadelerini kullandı.

Dilipak'ın paylaşımı şöyle:

"Samsun valisi ihbar çağrısı yapmış, CoVID tedbirleri ile ilgili. haberi dinleyenler eş zamanlı kongreyi de izliyordu. Şaka gibi."

 

dilipak-006.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.