Dilipak'tan flaş suikast uyarısı

Dilipak'tan flaş suikast uyarısı

Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak bugün ki köşesinde flaş bir yazı kaleme aldı ve suikast uyarısında bulundu. İşte flaş haberin ayrıntıları;

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Abdurrahman Dilipak, bugün ki köşe yazısında Şahin Alpay ve Mehmet Altan ile ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı ve uyarılar yaptı.

Yazar Dilipak, bugünkü köşesinde Anayasa Mahkemesi’nin haklarında “hak ihlali” kararı verdiği Şahin Alpay ve Mehmet Altan’a değindi.

Dilipak, Türkiye’nin zorlu bir dönemde olduğunu söylediği yazısında “ABD’deki şeytan üçgenine gelince FED, Beyaz Saray ve Pentagon. Üçü düğmeye bastığında CIA operasyona başlayacak” ifadelerini kullandı.

Son seçim anketi açıklandı! Erdoğan’dan tarihi rekor

“Sahi, yarın AYM’nin serbest bırakılmasına karar verdiği bu isimler yarın bir suikasta uğrarlarsa ne olacak” diye soran Dilipak “Bunlar susacak mı, konuşacak mı, ya da kaçacak/kaçırılacak mı? Bekleyip göreceğiz. Bu saatten sonra her şey mümkün! Sarraf olayının başımıza ne işler açtığını gördünüz mü? Ha bu olay içimizdeki işbirlikçi gafillere ve hainlere ders olsun” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.