Dilipak'tan yine çarpıcı iddia: Yangınların Elon Musk'la ilgisi olabilir mi?

Dilipak'tan yine çarpıcı iddia: Yangınların Elon Musk'la ilgisi olabilir mi?

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında çıkan orman yangınlarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün kaleme aldığı “Derin gerçek ve derin yalan” başlıklı yazısında, Covid-19 pandemisi ve Elon Musk’ın starlink uydularıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

COVID KOMPLOSU ANKARA'NIN BAŞINI ÇOK AĞRITACAK


Abdurrahman Dilipak, “Bu CoVID komplosu Ankara’nın başını çok ağrıtacak. Bu şişenin içinde ne var, ver inceleteyim diyorum vermiyorlar. Ama bu sıvıdan dolayı bir zarar olursa sorumluluk bana ait diye imzalamamı istiyorlar. Bu ne dine, ne ahlaka, ne hukuka uyar. İmzalamamı istediğiniz belgenin üstünde ne yazdığını okumamı engeller gibi, orada anlatılanlarla, o “mal”ın aynı ya da gayrı olup olmadığını bilmek istiyorum. Bu anlayışla gümrükte de işlem yapamazsınız, hiçbir mal da alamaz ve satamazsınız. Ama böyle bir komedi yaşanıyor ülkemde. Allah’tan korkun, kuldan utanın ya hu!” diye yazdı.

YANGINLARIN STARLİNKLERLE İLGİSİ OLABİLİR Mİ?

 


Türkiye’deki devam eden orman yangınlarına da değinen Abdurrahman Dilipak, “Elon Musk (LA) güneş ışığını yansıtarak dünyada aydınlık ya da yangın çıkarma planları yaparken Bill Gates (LA) güneşin önüne iyonize bir perde oluşturma planları yapıyor. Boş verin bunları, daha keyifli oyunlar, eğlenceli kurgu filmler ve alışveriş yapmanızı sağlamak için Facebook’un uzaydan internet sağlama ekibini satın alan teknoloji devi Amazon da, dünya çevresine 3236 uydu yerleştirdi. Uydular 500 km’den az uzaktaki alçak irtifa uyduları 30Ghz ile internet sağlayacak. Çin ise 6G test uydularını geçen sene göndermişti. Starlinkler bu ay başında aktif edildi. Bu yangınların Starlinklerle ilgisi olabilir mi!. İnternet ve cep telefonları artık ulusal şirketlerin elinden alınıyor ve uluslararası sistemin kontrolüne geçiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.