Dinci Akit'ten Damat tepkisi! Bu kadar da olmaz

Dinci Akit'ten Damat tepkisi! Bu kadar da olmaz

Akit TV yorumcusu Tarakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Damat Berat Albayrak tepkisi gösterdi ve sert ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Hükümete yakınlığıyla bilinen Akit TV’nin yorumcularından Ali Tarakçı, Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanı olmasına sert çıktı.

Gazeteci – Yazar Ali Tarakçı, Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı olmasına tepki göstererek, “Ayıp, gerçekten ayıp, buna ayıp demeyecek, bunu eleştirmeyecek insanın aklından da, vicdanından da kaygı duyarım" ifadelerini kullandı.

KRT TV Haber Müdürü Çağlar Cilara’nın konuğu olan Ali Tarakçı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanmasına tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

"İşin bir ahlaki boyutu var her şeyden evvel. Siz damadınızı hazineyi devredemezsiniz. Olmaz ya, bu olmaz. Eğer siz damadınızın dışında Türkiye'de Ak Parti içerisinde 40 yıllık siyasi hayatınızda yol arkadaşlarınız ve birikmiş değerler açısından bula bula damadınızı bulmuşsanız tek kelimeyle çok ayıp bu. Ahlaki değil bu. Ayıp, gerçekten ayıp, buna ayıp demeyecek, bunu eleştirmeyecek insanın aklından da, vicdanından da kaygı duyarım. Ak Parti içerisinde vicdanı olan adamlar itiraz edecekler bu duruma."

İşte Ali Tarakçı'nın o açıklamalarının tamamı:

damat-001.jpg

siyasetcafe.com

Dinci Akit'ten Damat tepkisi! Bu kadar da olmaz

Dinci Akit'ten Damat tepkisi! Bu kadar da olmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.