Dinlemeleri Başbakan biliyordu

Dinlemeleri Başbakan biliyordu

Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök, dinlemeler konusunda hükümetin ikiyüzlü davrandığını, hem dinlediklerini hem de "dinlemişler" dediğini söyleyerek "500 bin kişinin Başbakan'ın bilgisi dahilinde" yapıldığını iddia etti.

CNN Türk'te Aslı Aydıntaşbaş'ın "Karşı Gündem" programına konuk olan Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök, dinlemeler konusunda çok önemli açıklamalar yaptı.


Başbakan Erdoğan'ın önceki gün 500 bin kişinin dinlendiğini söyleyerek şikayette bulunduğunu ama buna hakkı olmadığını söyleyen Ertuğrul Özkök, "TİB Başbakan'a bağlı değil mi? 12 yıldır iktidarda sen değil misin? Kusura bakmasında bu dinlemeler Başbakan'ın bilgisi dahilinde yapıldı" iddiasında bulundu.

Hükümetin dinlemeler konusunda ikiyüzlü davrandığına dikkat çeken Ertuğrul Özkök, "Hem dinliyorlar hem Dinlemişler diye açıklama yapıyorlar" dedi.

İşte Ertuğrul Özkök'ün açıklaması;

"Başbakan diyor ki 500 bin kişiyi dinlemişler. Bu açıklamayı yapan kim? Bunun kaynanğı TİB değil mi? Dinleyen TİB değil mi? TİB kime bağlı? Başbakan 500 bin kişiyi dinlemişler diyor? TİB'in başındaki adam sana bağlı değil mi?

Burada bir ikiyüzlülük var. Hem dinliyorlar hem de dinlemiş diyorlar. Böyle birşey yok. Eğer sen 12 yıldır bu ülkenin Başbakanı isen Adalete emir verecek kadar kendini güçlü hissediyorsan dinleme olaylarını başkasının üzerine atmaya hakkın yok. Kusura bakmasın. Başbakan'ın bilgisi dahilinde dinlendi insanlar. Ve bugün de dahi dinliyorlar..."
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.