Diriliş Ertuğrul oyuncusu Erkan Kaledibi intihar etti!

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Erkan Kaledibi intihar etti!

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu.

Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Yasak Elma, Kırgın Çiçekler dizilerinde rol alan genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu. Kaledibi'nin son paylaşımı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre olay gece saatlerinde Adapazarı Maltepe Mahallesinde meydana geldi.

 

asasas-018.JPG

 

BABASI CANSIZ BEDENİNİ BULDU

 

32 yaşındaki Erkan Kaledibi'nden babası bir süredir haber alamayınca meraklandı. Üst katta yaşayan babası eve girdiğinde oğlunun hareketsiz halde yattığını gördü.

 

rttrtr-002.JPG

 

Eve çağrılan 112 Acil Sağlık Ambulansı ekibi Erkan Kaledibi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Genç adamın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezine kaldırıldı.

İddiaya göre ekipler keskin koku sebebiyle de evde inceleme yaptı. Ekipler, ocağın açık olduğunu ve gaz akışının sürdüğünü belirledi.

 

ggggggggggggggggg.JPG

 

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

 

Genç oyuncunun uzun süredir psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Kaledibi'nin bir süredir de işsiz olduğu için bunalımda olduğu ifade edildi.

Erkan Kaledibi'nin yaklaşık 2 yıl önce evlendiği ortaya çıktı. Kaledini'nin eşinin de ailesinin yanında bulunduğu ve olay sırasında evde yalnız olduğu öğrenildi.

 

yuiyiyiyui.JPG

 

SON PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

 

Kaledibi'nin sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ortaya çıktı.  Genç oyunu dün akşam "Dünya Tiyatrolar Günü"yle ilgili video paylaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.