Diriliş Ertuğrul'dan açıklama: Kapattık

Diriliş Ertuğrul'dan açıklama: Kapattık

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, yaptığı açıklama ile sosyal medyada adlarına açıklanan sahte hesapları kapattırdıklarını açıkladı.

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlandığı her bölümle reyting rekorları kırmayı başardı.

Diriliş Ertuğrul, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama ile kendi adlarına açılan sahte hesapları kapattıklarını duyurdu.

Diziden yapılan açıklama şu şekilde:

'Son dönemde sosyal medyada maksadını aşarak ticari amaçlarla izleyicilerimizi istismar ettiği görülen bazı hayran sayfaları, hem tarafımızın hem de TRT'nin incelemesi sonrası kapatılmıştır. Dizimiz Diriliş Ertuğrul'un yayınlandığı günden bu yana daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayan ve #DirilişAilesi'nin fertleri olarak gördüğümüz hayran sayfalarına ayrıca teşekkür ederiz.'

Ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul, sezon finaliyle de izleyiciyi ekranlara kilitlemişti. Yeni sezon öncesi izleyiciler dizinin yayınlanacağı tarihle ilgili bir açıklama bekliyorlar.

Diriliş Ertuğrul’un heyecanla beklenen yeni sezonunun başlayacağı tarih hakkında henüz net bir açıklama gelmedi. Fakat sevilen dizi geçtiğimiz sezonu Ekim ayında başlamıştı. Bu nedenle dizinin yine aynı tarihlerde başlayabileceği öngörülüyor.

dirilis-ertugruldan-aciklama-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.