Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurt geneline ilişkin son dakika hava durumu uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurt geneline ilişkin son dakika hava durumu uyarısı yapıldı.

Aralık ayının ortalarına gelinirken, geçtiğimiz hafta yurdun hem Batı hem Doğu bölgelerinde etkisini gösteren yağışlı ve karlı hava yerini parçalı bulutlu güneşe bıraktı.

Hâl böyle olunca da, sabah saatlerinde gerek çocuklarını okula bırakacak olanlar, gerekse işlerine gidecek olan vatandaşlar 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusu ile gün içerisinde sıcaklık değerleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Meteoroloji de resmi internet sitesi üzerinden yurt geneline ilişkin hava durumu tahmin raporunu açıklarken; sıcaklıkların Kuzey ve Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağını duyurdu. MGM ayrıca, yurt genelinde yağış beklenmediği bilgisini de aktarırken, yer yer pus ve sis hadisesine dikkat çekti.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:

 

Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.