Diyarbakır annelerinden İmamoğlu'na şovmen tepkisi; "Sana yazıklar olsun"

Diyarbakır annelerinden İmamoğlu'na şovmen tepkisi; "Sana yazıklar olsun"

Terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki eylemi hakkında "Yanlarına gitsem şovmen olurum" diyen İmamoğlu'na büyük tepki geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyi Başkan Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında Diyarbakır’daki aileleri ziyaret etmemesinin altındaki nedenle ilgili olarak, "Yanlarına gitsem şovmen olurum" sözlerine HDP il binası önünde eylem yapan ailelerden tepki geldi.

 

7 yıl önce 17 yaşında Bursa’dan dağa kaçırılan Şeyma Ceylan Tekin’in annesi Türkan Mutlu, HDP il binası önünde kızından gelecek bir haber beklerken, İstanbul Büyükşehir Belediyi Başkan Ekrem İmamoğlu’nun sözlerine de tepki gösterdi.

 

'VİCDANI NASIL RAHAT YAŞIYOR?'

 

Acılı Anne Mutlu, "Çok ayıp etmiş, o da bir anne evladı ve onun çocukları da bir anne evladıdır. Kendisine yazıklar olsun. Vicdanı nasıl rahat yaşıyor. Onun çocukları dört dörtlük yaşamın içindedirler, benim çocuğum ise 7 yıldır hayvan gibi dağlarda geziyor. Gittim yaşadığı yeri gördüm, hayvan bile benim çocuğumun yaşadığı yerden daha iyi yaşıyor. Yazıklar olsun, inşallah benim sesimi duyuyor. Akşam eve gidince evinin kapısını örtüp çocukları ile lüks sofrada oturuyor ve vicdanı rahat mı, yazıklar olsun” diye konuştu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.