Diyarbakır annesi isyan etti: 'CHP ve İyi Parti PKK'yı yeniden yeşertmenin peşinde'

Diyarbakır annesi isyan etti: 'CHP ve İyi Parti PKK'yı yeniden yeşertmenin peşinde'

Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer, CHP, İyi Parti, HDP ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

Evladını PKK’nın elinden kurtaran Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer, HDP ile ittifak yapan siyasi partilere tepki gösterdi.   

Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit eden PKK/YPG terör örgütüne yönelik Suriye’de başlatılacak olası operasyonları değerlendiren Ayşegül Biçer, “TBMM’ye gelecek olan Suriye tezkeresine ilişkin HDP’liler açıklama yapıyorlar ve karşı çıkılması gerektiğini söylüyorlar. PKK/HDP ile ittifak içinde olan CHP ve İyi Parti ise terör örgütüne ittifakla destek veriyorlar, onları yeniden yeşertmenin peşine düşüyorlar.” şeklinde konuştu.  

 

'İMAMOĞLU BİZİ GÖRMEZDEN GELDİ'

 

CHP’lilerin Diyarbakır’a geldiklerinde kendilerini baştan itibaren destek vermediklerini hatırlatan Ayşegül Biçer, şunları söyledi: 

 

“Bugün Diyarbakır’a gelen Ekrem İmamoğlu HDP binası önünde eylemlerini sürdüren biz anneleri yine görmemezlikten gelmiştir. İmamoğlu’nu ve HDP ile birlikte hareket eden partisi CHP’yi kınıyoruz.”

 

'HDP ARTIK BİTMİŞTİR'

 

Terör örgütü PKK/HDP’den medet umanların Diyarbakır’da yaptıkları mitinge ilişkin görüntüleri izlemelerini tavsiye eden Ayşegül Biçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“HDP Diyarbakır’da miting yaptı ve hiç kimse mitinge katılmadı. Devletimizin ve Diyarbakır annelerinin dik duruşu sayesinde HDP artık bitmiştir. Artık onlara hiç kimse itibar etmiyor.” 

 

'KÜRT HALKININ ÜSTÜNDEN KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN'

 

Diyarbakır annelerinin yaptıkları haklı mücadeleyi sürdüreceklerine dikkat çeken Ayşegül Keskin, sözlerini şöyle tamamladı:

 

“CHP, İyi Parti ve ittifak yaptıkları terör örgütü HDP/PKK’ya çağrıda bulunuyorum. Artık biz Kürt halkının üstünden kirli ve kanlı ellerinizi çekin. Bizler, Türkiye vatandaşıyız ve Türkiye’nin Kürtleriyiz. Ülkemizi bölmelerine asla izin vermeyeceğiz. Devletimizin PKK/YPG’ye karşı yürüttüğü ve başlatacağı tüm operasyonları destekliyoruz. Devletimizin ve devlet yetkililerimizin arkasındayız.”  

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.