Diyarbakır'da 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz girişimi!

Diyarbakır'da 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz girişimi!

Diyarbakır'da bir kız çocuğunu metruk bir binada taciz eden adamı fark eden mahalleli, şüpheliyi önce darbetti sonra polis ekiplerine teslim etti.

Diyarbakır'da F.A., (10) isimli Suriyeli kız çocuğunu ceviz vererek kandırıp, metruk yapıya götürdükten sonra cinsel istismar girişiminde bulunduğu mahalleli tarafından fark edilen S.Ç. (24), darbedilip polise teslim edildi. 

 

"KIZ ÇOCUĞUNU ALIP BAKKALA GÖTÜRDÜK"


Mahallelilerden Habib Altınsak, dün akşam saatlerinde esnaf arkadaşının iş yerinde oturduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

 

"3-4 kişi bir kişiyi dövüyordu. Ben de ayırmak için geldim. Kız çocuğu da burada yerde oturuyordu. Niye dövdüklerini sordum. Adamın çocuğun üzerini soyduğunu ve bu nedenle onu dövdüklerini söylediler. Kız çocuğunu alıp bakkala götürdük, su verdik. Polisler geldi biz de teslim ettik. Bu metruk yapının bu şekilde durması yanlış bir şeydir. Buraya madde kullananlar geliyor, kötü insanlar geliyor. Burası yıkılırsa daha iyi olur."

 

"BURADA HERKESİN BAŞINA BİR ŞEY GELEBİLİR"


"Mehmet Selim Dikenyol ise dün akşam sesler üzerine olay yerine geldiğini ifade ederek, "Bu yıkık evin içerisinde çıplak haldeki kızı, 25-30 yaş arasında bir kişi taciz etmiş. Linç girişimine uğramış. Bu yapı çok tehlikeli. Burada herkesin başına her şey gelebilir. Uyuşturucu kullanılır ya da cinayet olur. Yıkılması için yetkilileri bekliyoruz" diye konuştu.

 

TUTUKLANDI


Öte yandan mahalleli tarafından görülünce dövülüp, polise teslim edilen Siyahmet Çelebi (24), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Çelebi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.