Doğa Koleji'nden velilere açıklama

Doğa Koleji'nden velilere açıklama

Son günlerin maddi sıkıntılarıyla gündeme gelen eğitim kurumu Doğa Koleji'nden velilere bir açıklama mesajı gönderildi. Mesajda kurumun başka bir firmaya devri ile ilgili işlemlerin devam ettiği bilgisi verildi.

Doğa Koleji'nde son 1 haftadır velilerle okul yönetiminin karşı karşıya geldiği süreçte, öğretmenler maaşlarını alamadığı için greve gitmişler ve seslerini Türkiye çapında duyurmayı başarmışlardı.

 

Özellikle velilerin de tüm şartlarını zorlayarak çocuklarını iyi bir eğitim alması için türlü türlü zorluklara girdiği bu dönemde, herkesi okulda eğitim ve öğretimin devam etmeyebileceği endişesi sarmıştı.

 

Bu akşam saatlerinde velilere SMS ile mesaj gönderen okul yönetimi şu açıklamayı yaptı: "Değerli velimiz, Büyük Doğa ailesinin son günlerde yaşadığı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Bu süreçte göstermiş olduğunuz destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür ediyoruz. Alıcı kurumla görüşmeler devam etmektedir. Takdir edersiniz ki yapımızın büyüklüğü, devir görüşmelerine ilişkin süreci uzatmıştır.

 

Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır. Okullarımızdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, siz değerli velilerimize saygılarımı sunuyorum.
Ali Rıza Lüle-Genel Müdür"

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.