Doğan Holding'de Gündemi Sarsacak Buluşma!

Doğan Holding'de Gündemi Sarsacak Buluşma!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve AKP’li Mütahit Mehmet Cengiz Cuma Namazını kıldıkları Kısıklı Hz. Ali Camisinin avlusunda buluşarak aynı sokakta bulunan Doğan Holding’in merkez binasına geçti.

 

Son günlerde artan 5. Parti iddiaları siyaset arenasını hareketlendirirken, merkez sağın tanınan siyasetçileri de yeniden sahaya çıkmaya başladı.
 

AKP’nin iktidara gelmesiyle birlikte köşesine çekilen Mesut Yılmaz’ın, halen MHP’de Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten eski DYP Milletvekili Celal Adan ve Eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan ile neden biraraya geldiği bilinmezken, görüşmenin Doğan Holding binasında gerçekleşmesi dikkat çekti.

Toplantıda 17/25 Aralık yolsuzluk operasyonunun ardından ortaya saçılan telefon tapelerinde “milletin a… koyacağız” sözleriyle şok etkisi yaratan ve Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Doğan Medya ile kavgalı olduğu bilinen AKP’li işadamı Mehmet Cengiz’in de hazır bulunması kafaları karıştırdı.
 

Aydın Doğan’ın da katıldığı düşünülen toplantının gündemi merak uyandırırken, Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik gibi AKP kurucularının yeni parti kurma sinyalleri verdiği şu günlerde gerçekleşen gizemli toplantı çok konuşulacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.