Doğu Karadeniz’de teröristlerle sıcak temas!

Doğu Karadeniz’de teröristlerle sıcak temas!

Giresun’da PKK terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas kuruldu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Giresun’un Güce İlçesi’nde teröristler ile güvenlik güçlerimiz arasında kısa süreli çatışma çıktı. Teröristlerin ormanlık alana kaçtığı ifade edildi.

Giresun’un Güce ilçesi Kavaklıbel Yaylasında asker ile bir grup PKK’lı terörist arasında sıcak temas sağlandı. Askerin ateş açması sonrası teröristler ormanlık alana kaçtı.

Güce’ye bağlı Yaşmaklı Bölgesi Kavraz mevkii Kavaklıbel Yaylası’nda operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri yaylada 4 gün önce bir evden erzak çalan terörist grupla karşılaştı. Askerin açtığı il ateş sonrası havanın kararmasında da faydalanan PKK’lılar ormanlık alana kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgeye takviye kuvvetler sevk edildi.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel ise olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yaşmaklı bölgesinde 4 gün önce bir eve girilmişti. Bunun üzerine operasyonlar devam ediyordu. Bu akşamda Kavraz mevkiin Kavaklıbel Yaylasında askerlerimiz terörist grubu görüyor ve ateş ediyor. Havanında kararmasıyla ormanlık alana kaçıyorlar. Yarın inşallah bölgede arama tarama faaliyeti yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.