Doktoru 'Şok yaşaması lazım' deyince akrabaları saldırı düzenledi!

Doktoru 'Şok yaşaması lazım' deyince akrabaları saldırı düzenledi!

İstanbul Esenyurt'ta hafıza kaybı yaşayan bir kadın için doktoru ''Şok geçirmesi lazım'' dedi. Bunun üzerine kadının akrabaları kadına kurusıkı tabanca ile saldırı düzenledi.

İstanbul Esenyurt'ta servis aracının arkasına saklanan bir kişi, sokaktan geçen kadınlara kurusıkı tabanca ile ateş edip, kaçtı. Saldırganın kaçtığı ve 2 kadının olay sonrası yürüyerek yollarına devam ettiği anlar kameralara yansıdı.

Görüntülerin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından ekipler, saldırganı yakaladı. İfadesi alınmak üzere saldırgan ile beraber kadının yakınları da polis merkezine götürüldü.

 

DOKTORU 'ŞOK GEÇİRMESİ LAZIM' DEMİŞ

 

Kadının akrabaları verdikleri ifadede, ''Görüntülerdeki kadın, akrabamız. Bir kaza sonucu hafıza kaybı yaşadı. Hafıza kaybının geçmesi için doktoru 'Şok geçirmesi lazım' dedi. Biz de böyle bir şey planladık'' diye konuştu.

Öte yandan kadına ateş eden kişinin de, akrabası olduğu öğrenildi. Kadın ise akrabalarından şikayetçi olmadı.

Dükkanın da oturduğu sırada silah seslerini duyduğunu söyleyen Ramazan Özdoğan, ''Sabah dükkanımı açtım. Silah seslerini duydum. Dükkan çıkıp, baktığımda hiçbir şey görmedim. Olayın neden olduğun bilmiyorum. Kurusıkı tabanca ile ateş edildiğini öğrendim'' dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.