Donald Trump Çıldırdı! ‘Rusya hazır ol füzeler geliyor’

Donald Trump Çıldırdı! ‘Rusya hazır ol füzeler geliyor’

Son Dakika!!! Dünya şokta... Üçüncü dünya savaşı resmen başlıyor. ABD Başkanı Trump, şok açıklamalarda bulundu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Son dakika… Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump çıldırdı. Dünya ABD-Rusya arasında yaşanan şok gelişmelere kitlendi. İşte sıcak gelişmenin detayları...

Amerika Birleşik Devleti Başkanı Trump, sosyal medya hesabından bomba bir açıklama yaptı ve Rusya’ya çok sert yanıt verdi.

Dün Rusya'dan ABD'nin Suriye'yi vurması durumunda bu füzelerin engelleneceğine yönelik açıklamalar yapılmıştı.  

Rusya'nın Lübnan Büyükelçisi Alexander Zasypkin, bugün yaptığı açıklamada Suriye'ye ateş edilen herhangi bir ABD füzesinin düşürüleceğini açıklamıştı. Rusya'nın bu açıklamasına ABD cephesinden cevap bizzat ABD Başkanı Donald Trump'tan geldi.

rusya-001.jpg

‘RUSYA HAZIR OL FÜZELER GELİYOR’

Twitter hesabından açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Rusya, Suriye'ye atacağımız füzeleri vuracakmış. Hazır ol Rusya, çünkü füzelerimiz geliyor" ifadelerini kullandı.

trump-tweet.jpg

‘BİR HAYVANLA PARTNER OLMAMALIYDINIZ’

Trump, Suriye'deki kimyasal saldırıya da değinerek Rusya'ya seslendi ve "Gazla insanları öldüren ve bundan keyif alan bir hayvanla partner olmamalıydınız" açıklamasında bulundu.

RUSYA’DAN AÇIKLAMA

Lübnan'daki El Manar televizyonunda konuşan Rus Büyükelçi Zasypkin, "Amerikalılar vurursa o zaman füzeleri düşürülecek, hatta bu füzelerin atıldığı yerler de vurulacak" demişti. Rusya Federasyon Konseyi Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Yevgeniy Serebrennikov ise, ABD'nin Suriye'de Rus ordusunu vurması halinde derhal karşılık vereceklerini söylemişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.