Dördüncü cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu

Dördüncü cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu

Ülkücü ve Türk Milliyetçisi Sinan Oğan, yoğun katılımla 100 bin imza sınırını geçti ve dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimler için geri sayım devam ederken cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen isimler arasında yer alan Ata İttifakı adayı ülkücü ve Türk Milliyetçisi olan Sinan Oğan 100 bin oyu geçerek, cumhurbaşkanı adayı olmaya hak kazandı.

Böylece ilk kez bir ülkücü isim Türk milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin cumhurbaşkanı adayı olmuş oldu.

 

İLK AÇIKLAMA GELDİ

 

Oğan, adaylığının kesinleşmesinin ardından "Bütün zorluklara rağmen 120.000 imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola 100.000’e ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok demeyin zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar. Yok imzalar mükerrer diyecekler, yok kenarı ıslanmış diyecekler yok bilmem ne diyecekler…O sebeple 120 bin sayısına ulaşana kadar devam edeceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

 

ÜLKÜCÜ İSİMLERDE DESTEK VERDİ

 

Ata İttifakının Cumhurbaşkanı adayı ülkücü camianın sevilen ismi Sinan Oğan'ın imza kampanyasına Milliyetçi Hareket Partisi eski il başkanı Ahmet Tağ, MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski başkan Adayı Zekai Kahyaoğlu, Karamürsel Ülkü ocakları eski başkanı Ersin Özyılmaz, Erdal Solmaz gibi isimler de destek verdiler.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.