DP'li Cemal Enginyurt'tan İbrahim Tatlıses'e sert sözler! 'Adam olsan ortaokulu bitirirdin'

DP'li Cemal Enginyurt'tan İbrahim Tatlıses'e sert sözler! 'Adam olsan ortaokulu bitirirdin'

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin etkinliği kapsamında çıktığı sahnede ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i hedef aldı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da Erdoğan'la birlikte sahneye çıkmasının yankıları devam ediyor. Muhalefetten de Şanlıurfa'daki açılış törenine ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor.

 

"İLKOKULDAN KAÇMIŞSIN"


Demokrat Partili Cemal Enginyurt gerçekleştirdiği bir konuşma sırasında , kısa süre önce İbrahim Tatlıses'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaşadığı diyalogla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Enginyurt Tatlıses'i hedef aldığı açıklamasında, "Adam olsan ortaokulu bitirirdin sen. İlkokuldan kaçmışsın, okumamışsın." dedi.

 

"CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE YETER"


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış töreninde konuşma yapmıştı. Terörle mücadele mesajı veren Erdoğan'ın konuşmasının sonunda sahneye İbrahim Tatlıses de çıkmıştı.

Mikrofonu alarak hemşerilerine seslenen Tatlıses, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Az önce de şarkı sözlerimi söyledi çok mutlu oldum. Sizleri çok seviyorum. Cumhurbaşkanım için buradayım. O beni davet etti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" demişti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.