DP'li vekil Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek canlı yayında kavga ettiler! Tutuklama kararı çıktı

DP'li vekil Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek canlı yayında kavga ettiler! Tutuklama kararı çıktı

Canlı yayında tartışan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek kavga etmişti. Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen Emrah T. Şimşek'i darp ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un, çıktığı canlı yayında Latif Şimşek’i dövdüğü görüntüleri sızdırılan Enginyurt’un koruması olduğu öne sürülen Emrah T., gözaltına alınmasının ardından adliyeye gönderildi.

Çok sayıda suç kaydı olduğu belirtilen Emrah T., çıkarıldığı mahkemede “Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret” suçlarından tutuklandı.

 

CEMAL ENGİNYURT VE LATİF ŞİMŞEK KAVGA ETTİLER


Şişli ilçesinde yapılan çalışmada, 6 Ağustos saat 22.00 civarında bir televizyon kanalında canlı olarak ekranlara gelen programda, konuklardan milletvekili Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek'in program sırasında tartıştığı, olayın kavgaya döndüğü öğrenildi.

Kamera kayıtlarında Cemal Enginyurt ile kanala geldiği bildirilen Emrah T.'nin Latif Şimşek'i dövdüğü belirlendi.

 

 

YAKALANDI


Ardından ise Cemal Enginyurt ile kanaldan ayrılan Emrah T., dün 15.30 civarında yakalandı.

Kasten öldürme, tehdit, yaralama gibi suçlar dolayısıyla çok sayıda suç kaydının olduğu bildirilen şüpheli işlemlerinin sonrasında gönderildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

 

KORUMASI OLMADIĞINI SÖYLEDİ


Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gelişmeler sonrasında sosyal medya sayfasından açıklama yaptı. Enginyurt, söz hususu şahsın öne sürüldüğü gibi koruması olmadığını söyledi.

 

Enginyurt, şunları belirtti:

 

“Cemal Enginyurt’un koruması Latif Şimşek’i darp etti diyen iftiracılar. Benim hayatım boyunca hiç korumam olmadı. Beni koruyan halkımdır. Kavgaya karışan kişi, danışmanımı ziyarete gelen İstanbul’da yaşayan bir arkadaştır. Yalan ve iftira mesleğiniz oldu. Bu nasıl bir kin?”


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum