DP'ye geçen Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı'nı eleştirdi

DP'ye geçen Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı'nı eleştirdi

MHP'den ihraç edilen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt DP'ye geçince Cumhur İttifakı'nı eleştirdi. Enginyurt, Cumhur İttifakının MHP'ye bir şey kazandırmadığını iddia etti.

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt MHP'den ihraç edildikten sonra MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı eleştirmeye başladı.

Enginyurt 2 gün önce DP'ye ( Demokrat Parti) geçmişti.

Enginyurt bir TV kanalına yaptığı açıklamada “Cumhur İttifakı, 2,5 yıl boyunca MHP’lilere ne kazandırmıştır?” ifadelerini kullandı.

Enginyurt,

“Cumhur İttifakı, 2,5 yıl boyunca MHP’lilere ne kazandırmıştır?” diye soran Enginyurt, “Türkiye Kamu-Sen üyesi olan arkadaşlar, bu Cumhur İttifakı döneminde kazanım mı elde etmişlerdir, baskı altına mı alınmışlardır? Bu Cumhur İttifakı döneminde, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıklarını destekleyen Milliyetçi Hareket Partisi olarak ben ve bütün arkadaşlarım da dahil olmak üzere, kazanılan belediyelerde MHP’lilere veya ülkücülere ne kadar yer verilmiştir, verilmemiştir, bunu kamuoyu takdir etmelidir” diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın rahat işlemediğini iddia eden Enginyurt şunları ifade etti:

“AK Parti’de siyaset yapanlar, Milliyetçi Hareket Partililerle beraber yol yürümekten rahatsızlar. Kim bunlar? Belediye başkanları. Kim bunlar? Bakanların büyük bir kısmı. Bunu da nereden biliyorum? Bülent Arınç Bey “MHP, AK Parti’nin sırtında kamburdur” dedikten sonra, siz de yakinen izlediniz ki, Sayın Cumhurbaşkanı da dahil olmak üzere, hiç kimse demedi ki “Öyle şey olur mu? MHP bizim sırtımızda kambur değil, MHP bizim yol arkadaşımızdır” demediler.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum