Drone destekli fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulundu!

Drone destekli fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulundu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta 4 ay planlı çalışma sonrası drone destekli fuhuş operasyonu düzenlendi.

Yapılan operasyonda 29 kişi gözaltına alınırken borç defterinde müşterilerin 200-300 lira gibi borçlarının olması dikkat çekti. Operasyonda gözaltına alınan kadınlardan 6'sının mağdur olduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği Ahlak Büro Masası tarafından yaklaşık 4 ay boyunca yapılan planlı çalışma sonucu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenlendi.

Suç örgütünü organize ettiği belirlenen Z.G, G.A ikamet, iş yeri ve araçlarında eş zamanlı arama yapan ekipler, çok sayıda cep telefonu, flash bellek, bilgisayar ve cinsel ürünlere el koydu.

 

BORÇ DEFTERİ BULUNDU

 

Ekipler tarafından bir masaj salonunda yapılan aramalarda dikkat çeken bir görüntü de cinsel materyaller ve müşterilerin borç defteri çıktı. Borç defterinde müşterilerin 200-300 lira gibi rakamların yazılı borçları olduğu görüldü.

 

29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Olayla ilgili masaj salonu kapatılırken, şantaja uğrayanların olup olmadığı ise araştırılıyor. Eşzamanlı gerçekleştirilen operasyonda 8'i kadın 29 kişi gözaltına alırdı.

 

KADINLARDAN 6'SI MAĞDUR

 

Kadınların 2'sinin şüpheli 6'sının da mağdur olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyette yürütülen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.