DSP Genel Başkanından Erdoğan’a övgü

DSP Genel Başkanından Erdoğan’a övgü

CHP’den aday yapılmayan isimleri 31 Mart yerel seçimlerinde partisinden belediye başkan adayı gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı övdü.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine genel başkan olduğu zaman telgraf gönderdiğini söyleyerek çok duygulandığını söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı’ programında Didem Arslan Yılmaz’ın sorularını yanıtladı.

Önder Aksakal burada yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ÇOK SAĞ OLSUNLAR”

Sayın Cumhurbaşkanı ile birkaç kez temasım oldu. Rahmetli Mustafa Koç’un cenazesinde ve resepsiyonda bir araya geldik. Sağ olsun kendileri herkesle tokalaşır. Ancak Kılıçdaroğlu ile hiç yan yana gelmedik. Ben genel başkan oldum, ertesi sabah sayın Cumhurbaşkanımızın telgrafı masamın üzerindeydi. Çok sağ olsunlar bizim için duygulandırıcı bir olay.”

‘BEŞİKTAŞ, KADIKÖY VE ADALAR’DA ÇOK İDDİALIYIZ’

Önder Aksakal, CHP’nin İstanbul’daki kaleleri olarak bilinen ilçelerde başkanlığı kazanacaklarını belirterek, “Beşiktaş, Kadıköy’de iddialarımız çok iddialı. Adalar’da diğerlerinden çok daha iddialı. Sarıyer’de çok çalışkan bir adayımız var. Şişli’yi alacağız.”

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.